Често задавани въпроси

От 15 ноември, 2010

Категория :

Етикети :

Тук ще намерите често задавани въпроси от потребителите и техните отговори. В секциятаПомощ” можете да получите още информация за основните функционалности на сайта. Ако не можете да намерите отговор на вашия въпрос не се колебайте да ни изпратите запитване, чрез формата за контакт в сайта.

Какво представляват кодовете за VIP обяви ?

Чрез кодовете за VIP обяви Вие можете да правите всяка една обява, която не е архивирана или изтрита VIP, като всеки един код дава продължителност 7 дена.

Мога ли да използвам кодове, които не съм си закупил аз ?

Да. Точно това е идеята на VIP кодовете, да можете да се кооперирате с други потребители на сайта, за да Ви излизат по-евтино.

Има ли възможност да си поръчам по-голям пакет с кодове ?

Не. За момента не се предлагат нито по-големи, нито по-малки пакети от кодове. Единствената възможност са 7 кода на цена от 6 лева. За повече подробности вижте в Условията за ползване.

Какво представляват напомнящите писма и архивираните обяви ?

Всяка една обява има определен срок на валидност, като вие можете да го посочите при добавянето на нова обява за бартер. При изтичане на този срок системата автоматично Ви изпраща две съобщения по e-mail съдържащи връзка, чрез която можете да подновите обявата си със същия период за който е била публикувана. Период между който се изпращат писмата е 7 дена т.е. обявата ви изтича днес и Вие получавате писмо №1, ако до седем дена не предприемете действие Ви се изпраща второ напомнящо писмо, ако след още седем дена (т.е. 14 днеа след като е изтекла обявата ) не сте предприели нищо, то тогава обява минава в графата архивирани. Разликата между архивираните и останалите обяви, е че в архивираните обяви не се посочва информация за контакт, няма пряка връзка до обявата, не може да бъде VIP.