Вие сте тук : » » » фургон

фургон

Предлагам бартер на

Здравейте!!! Продавам Фургон за живеене в сравнително добро състояние. Покривът е изолиран с асфалтова хартия и отгоре битумно руло с посипка има пвц улуци с допълнителна метална врата, нова ел. инсталация(ел. табло и електромер). Разпределението е на две помещения: едното е оборудвано с печка на дърва, телевизор и легло(може да се съберат и две легла като това на снимките) а другото със секция и шкафове. Фургона е на колела(липсват гумите), нужна е подмяна на няколко дъски поради неуспешен опит за пожар заради старата ел. инсталация за което е възможен коментар на цената. Може и бартер за някакво превозно средство: кола, ван, бус, мотор. . . Ако проявите интерес ми звъннете или ми пишете да се разберем за оглед.

Регион : София - град | Подрегион : Враждебна

Категория Превозни средства -> Други превозни средства

Публикувал като Гражданин

За да видите информацията за контакт е нужно да сте регистриран потребител. Можете да си направите регистрация от тук : Регистрация в Barter.bg

Бартер №984

Обявата чака одобрение

Търся да разменя за

разменям фургон за бус, кола, ван, мотор, лодка и тн.


Регион : София - Област

Категория Превозни средства -> Бусове и джипове


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 21 Септември 2017 година в 23:53 часа. От тогава е била разгледаната 467 пъти и все още няма коментари.

Кратък адрес към обявата за бартер :

Коментари


Нужно е да сте регистриран потребител, за да можете да оставяте коментари !