Вие сте тук : » » » Заменям чудесен етаж от къща на 4 км.от Габрово

Заменям чудесен етаж от къща на 4 км.от Габрово

Предлагам замяна на

Ако ви се налага разширяване, може размяна за по. малко . Готово и комфортно за живеене жилище. Практично за съвместно съжителство на семейство с деца и възрастни хора. Обособено е на две жилища с отделни входове, като за семейството с деца включва: Входно антре, кабинет, трапезария, кухня, две спални, баня, тоалетна. Площ 95 кв. м. Другата обособена част, подходяща за възрастни хора, включва: входно антре, кухня, стая, баня, тоалетна, килер. Двете обособени части на жилището са преградени със специална преходна врата за да може, при необходимост да има комуникация между живущите при тяхно желание. Отделен вход от цялата сграда, гараж с автоматична врата. Лятна кухня с огнище и беседка, сушина за дърва и въглища към котелното, работилница, казан за варене на ракия, масивно помещение за животни. СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ:Възможен Безлихвен лизинг за остатъка, след първоначално заплащане на 60% от цената. Договаряне.

Регион : Габрово Област | Подрегион : с.Поповци

Категория Недвижими Имоти -> Етаж от къща

Публикувал като Посредник

Обявата е архивирана и не можете да видите информацията за контакт

Бартер №933

Обявата е архивирана

Разменям за

Търся малък имот с доплащане от ваша страна.


Регион : Навсякъде

Категория Недвижими Имоти -> Други имоти


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 06 Август 2015 година в 15:16 часа. От тогава е била разгледаната 176 пъти и все още няма коментари.

Заменям чудесен етаж от къща на 4 км.от Габрово 1 Заменям чудесен етаж от къща на 4 км.от Габрово 2 Заменям чудесен етаж от къща на 4 км.от Габрово 3 Заменям чудесен етаж от къща на 4 км.от Габрово 4
Кратък адрес към обявата за бартер :