Вие сте тук : » » » СПЕШНО Продавам магазин на оживена улица до пазара МОЖЕ И БАРТЕР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ

СПЕШНО Продавам магазин на оживена улица до пазара МОЖЕ И БАРТЕР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ

Предлагам замяна на

Спешно продавам магазин в жилищна кооперация на оживена улица с постоянен поток от хора, до пазара- джамията-20 кв. с оборудване. Магазинът може да се използва за офис, кантора, ателие, работилница, сервиз, склад и др. Магазина е със санитарен възел, след основен ремонт, с подменени стъклопакети и ролетна щора. Височина на тавана 3. 30 метра, витрина 2. 50 метра. Подова настилка - теракот. Цена 14000 EVRO и може да се договаря. МОЖЕ И БАРТЕР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ, Готови документи за сделка, Продава се от собственик.

Регион : Добрич Град | Подрегион : Център

Категория Недвижими Имоти -> Магазин

Публикувал като Посредник

Обявата е архивирана и не можете да видите информацията за контакт

Бартер №751

Обявата е архивирана

Разменям за

МАГАЗИН БАРТЕР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ


Регион : Добрич Област

Категория Недвижими Имоти -> Земеделски имоти


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 07 Март 2013 година в 09:32 часа. От тогава е била разгледаната 300 пъти и има само един коментар.

СПЕШНО Продавам магазин на оживена улица до пазара  МОЖЕ И БАРТЕР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ 1 СПЕШНО Продавам магазин на оживена улица до пазара  МОЖЕ И БАРТЕР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ 2 СПЕШНО Продавам магазин на оживена улица до пазара  МОЖЕ И БАРТЕР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ 3 СПЕШНО Продавам магазин на оживена улица до пазара  МОЖЕ И БАРТЕР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ 4
Кратък адрес към обявата за бартер :