Вие сте тук : » » » Заменям апартамент в гр.Варна кв. Левски след основен ремонт за 2 парцела!

Заменям апартамент в гр.Варна кв. Левски след основен ремонт за 2 парцела!

Предлагам бартер на

Заменям апартамент в гр. Варна кв. Левски(над 2 корпус на ВИНС)за 2 парцела по около 500-600 кв. м -Изгрев, Сотира, Виница(може да са в различни местности) плюс доплащане от ваша страна с 45000 евро. Апартаментът, който предлагаме е 80 кв. м на 1-ви (висок и обезопасен)етаж от 8 етажна панелна сграда, състоящ се от детска стая, спалня, хол, кухня с трапезария, перално помещение и мазе, намиращо се точно под апартамента, което дава възможност по желание за изграждане на парно отопление. Жилището е след основен ремонт - санирано с вътрешна и външна изолация, сменени Ел и ВиК инсталации, PVC дограма на врати и прозорци. Всички стаи са на естествен паркет с монтирани климатици, вертикални щорикухня и трапезария на терекот и ламинат с всички необходими уреди за вграждане-съдомиялна, котлони, фурна, хладилник, пералняокачени тавани. Жилището се продава напълно обзаведено и оборудвано, телевизори, сателитна телевизия, интернет. Намира се в район с много детски площадки, детска ясла и градина, училища, с което привлича за живеене семейства с малки деца, които в района са мнозинство, в близост до корпус на ВИНС, МЕИ, 1-ВА езикова гимназия.

Регион : Варна Град | Подрегион : Левски

Категория Недвижими Имоти -> Тристаен апартамент

Публикувал като Посредник

Обявата е архивирана и не можете да видите информацията за контакт

Бартер №750

Обявата е архивирана

Търся да разменя за

Търся да заменя апартамента с 2 парцела по 500-600 кв. м в местност Изгрев, Сотира, Виница плюс доплащане от ваша страна.


Регион : Варна Град

Категория Недвижими Имоти -> Парцел


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 02 Март 2013 година в 16:35 часа. От тогава е била разгледаната 567 пъти и все още няма коментари.

Заменям апартамент в гр.Варна кв. Левски след основен ремонт за 2 парцела! 1 Заменям апартамент в гр.Варна кв. Левски след основен ремонт за 2 парцела! 2 Заменям апартамент в гр.Варна кв. Левски след основен ремонт за 2 парцела! 3 Заменям апартамент в гр.Варна кв. Левски след основен ремонт за 2 парцела! 4
Кратък адрес към обявата за бартер :