Вие сте тук : » » » Заменям триетажна къща-180 кв.м. за апартамент

Заменям триетажна къща-180 кв.м. за апартамент

Предлагам размяна на

Заменям построена триетажна масивна жилищна сграда със застроена площ от 90 кв. м. , избено помещение с площ от 12кв. м. Към жилищната сграда има и пристройка със застроена площ от 7кв. м. Жилищната сграда е построена от тухленна зидария и стоманобетонна конструкция. Двора е 500 кв. м. Има ток, вода и СОТ. На къщата първия етаж е пригоден за живеене. Състои се от салон около 15 кв. м. от който се влиза за кухнята, хола и спалнята. Има и врата към стълбището за горните етажи и мазето. Кухнята и спалнята имат теракот, а хола е с дюшеме. Пода на салона не е правен-там е само бетонна плоча. Има баня, която е започната, но не е довършена. В кухнята има одливана бетонна мивка облечена с фаянс. Отоплението е на твърдо гориво, има печки във всички стаи. Втория етаж е със същото разпределение, като първия. Има врати и прозорци, но стените и таваните не са измазани. Третия(таванския)етаж е цял, неразделен. Представлява една огромна стая. Разгънатата площ е 270 кв. м. Имота се намира в с. Црънча, на 12 км. от гр. Пазарджик. Улицата е калдаръмена и има достъп до имота през цялата година.

Регион : Пазарджик Област | Подрегион : с.Црънча

Категория Недвижими Имоти -> Къща

Публикувал като Посредник

Обявата е архивирана и не можете да видите информацията за контакт

Бартер №681

Обявата е архивирана

Търся в замяна

Приемам оферти за бартер без доплащане


Регион : Навсякъде

Категория Недвижими Имоти


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 28 Октомври 2012 година в 19:34 часа. От тогава е била разгледаната 441 пъти и все още няма коментари.

Заменям триетажна къща-180 кв.м. за апартамент 1 Заменям триетажна къща-180 кв.м. за апартамент 2 Заменям триетажна къща-180 кв.м. за апартамент 3 Заменям триетажна къща-180 кв.м. за апартамент 4
Кратък адрес към обявата за бартер :