Вие сте тук : » » » Тристаен апартамент в София, Люлин 3

Тристаен апартамент в София, Люлин 3

Предлагам бартер на

Югоизточен тристаен непреходен апартамент с просторен хол и трапезария, отделна кухня, детска стая, спалня, баня и тоалетна. Саниран, с PVC дограма. Отоплението е на ток с климатик и радиатори ADAX. Подовата настилка е ламиниран паркет в стаите, хола и трапезарията /Pergo/ и теракот в кухнята, коридорите, банята и тоалетната. Апартаментът е вътрешен, много просторен, светъл и топъл. При желание от страна на купувача, апартаментът се продава обзаведен. Към апартамента има мазе 5 кв. м Намира се в Люлин 3 - бл. 369 /до колелото на тролей 6 и 7/. Етаж 6 /от 14/. ЕПК. Входът се заключва, асансьорът е с чип. Непосредствено зад блока - магазини на Баумакс и Карфур. В близост - магазини на всички търговски вериги и хипермаркети.

Регион : София - град | Подрегион : Люлин 3

Категория Недвижими Имоти -> Тристаен апартамент

Публикувал като Посредник

Обявата е архивирана и не можете да видите информацията за контакт

Бартер №676

Обявата е архивирана

Търся бартер за

Търся да заменя с двустаен в Зона Б-18 или Б-19, ново строителство /тухла/, без първи и последен етаж, също без северно изложение.


Регион : София - град | Подрегион : Зона Б 18

Категория Недвижими Имоти -> Двустаен апартамент


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 25 Октомври 2012 година в 11:50 часа. От тогава е била разгледаната 463 пъти и все още няма коментари.

Тристаен апартамент в София, Люлин 3 1 Тристаен апартамент в София, Люлин 3 2 Тристаен апартамент в София, Люлин 3 3 Тристаен апартамент в София, Люлин 3 4
Кратък адрес към обявата за бартер :