Вие сте тук : » » » къща в подножието на средна гора

къща в подножието на средна гора

Предлагам бартер на

Къща в подножието на средна гора, на 10км от Стара Загора в с. Кирилово. Имота е 190кв. м. Къщата е на 2 етажа пригодени за живеене и 3ти тавански етаж с възможност за надстрояване или пригодяване за битова голяма стая или механа. В селото има градски транспорт. Има частно училище и безплатен автобус за учениците, които учат в града. Къщата има външна и вътрешна баня и тоалетна с проточни и ел. бойлери. Голяма външна веранда, външна стая с ток и вода до нея, която в момента се ползва като лятна кухня. Има отводнителен канал, който не позволява задържането на вода в двора при валежи. Има и външна мивка. Къщата се отоплява с 3бр. климатици-инверторни. Има видео наблюдение и ел. брави на пътните врати. Изолация на всякъде, шпакловка и ламиниран паркет навсякъде. Алуминиева дограма, нови врати сменени. Интернет и булсатком прекарани. Вътрешни стълби от виенска мозайка. Дебелина на външните стени-повече от 60см. 1 етаж-две стаи с квадратура около 15кв. м на стая и баня и тоалетна, 2 етаж-две стаи, мокро помещение и остъклена тераса. Къщата се намира на главен път. Отпред пред къщата има засяти череша, слива и магнолия. Навсякъде има прожектори с датчици за включване на осветлението.

Регион : Стара Загора Област | Подрегион : с.Кирилово

Категория Недвижими Имоти -> Къща

Публикувал като Посредник

Обявата е архивирана и не можете да видите информацията за контакт

Бартер №660

Обявата е архивирана

Търся бартер за

търся си апартамент, мезонет или къща в кв. Меден Рудник в Бургас. приемам и други предложения за региона.


Регион : Бургас Град

Категория Недвижими Имоти -> Мезонет


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 04 Април 2013 година в 16:40 часа. От тогава е била разгледаната 983 пъти и има само един коментар.

къща в подножието на средна гора 1 къща в подножието на средна гора 2 къща в подножието на средна гора 3 къща в подножието на средна гора 4
Кратък адрес към обявата за бартер :