Вие сте тук : » » » Варна, бартер магазин за апартамент

Варна, бартер магазин за апартамент

Предлагам замяна на

Заменя се магазин за апартамент. Сградата е с акт 16 от 2000 год. и се намира между Патриарха и Макдрайв, на 100 метра от бул. Владислав. Магазина е 61 кв. м. чиста търговска площ, статут магазин промишлени стоки, отделно 8% идеални части от общите части на сградата и 8 кв. м. идеални части от дворното място. Разположен на две нива: партер 33. 65 кв. м. и сутерен 27 кв. м. Витрина 5 метра, алуминиева дограма, външни ролетни щори, на двете нива пода е на теракота (с подово отопление), санитарния възел е с фаянс и теракота. Помещението е удобно за магазин, офис, склад, ателие, детска занималня, фризьорски или козметичен салон. Имота е на комуникативно място, добър и за инвестиция. Вариант продажба на цена 36. 000 евро. Безплатно съдействие за отпускане на банков кредит в размер на 90 % от продажната цена при най-добри условия. 100 % гаранция за юридическа чистота на имота.

Регион : Варна Град | Подрегион : Център

Категория Недвижими Имоти -> Магазин

Публикувал като Посредник

Обявата е архивирана и не можете да видите информацията за контакт

Бартер №611

Обявата е архивирана

Разменям за

Апартамент в гр. Варна (без крайните квартали) или в гр. София.


Регион : Варна Град

Категория Недвижими Имоти -> Двустаен апартамент


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 14 Юли 2012 година в 09:58 часа. От тогава е била разгледаната 166 пъти и все още няма коментари.

Варна, бартер магазин за апартамент 1 Варна, бартер магазин за апартамент 2 Варна, бартер магазин за апартамент 3 Варна, бартер магазин за апартамент 4
Кратък адрес към обявата за бартер :