Вие сте тук : » » » Стара къща с плочи и оранжерия - предложете бартер

Стара къща с плочи и оранжерия - предложете бартер

Предлагам замяна на

http://www. bdeal. eu/ https://picasaweb. google. com/misho. a. carevec Имот на централната улица в село Царевец, на 7 км от Мездра изцяло ремонтиран път в идеално състояние. Парцел - 1300 кв. м. Стара къща на 2 етажа по 60 кв. м. , гредоред, с плочи на покрива, и още две стари постройки &ndash хамбар и сламник, чиято площ не е включена в обявата. Стоманено-стъклена оранжерия 200 кв. м. с две стаи към оранжерията - тухлени, 20 кв. м. Геран. Овошки, лози. Възможна е отделна продажба на оранжерията. Цена на оранжерията - 4000 лв, ако купувачът сам разглобява, разглобена - 4500 лв Цена на целия имот - 7500 евро. Село Царевец е разположено в северозападна България. Намира се на 7 км от град Мездра и на 20 км от град Враца. За да достигнете до селото можете да пътувате през Искърското дефиле и да се насладите на красотата му или автомагистрала Хемус . Ще се насладите на един наистина много добре поддържан път чак до селото. Когато пристигнете ще намерите спокойствие и приятна атмосфера, чиста околна среда. Река Искър тече наблизо и се открива чудна гледка към отсрещния бряг. За любителите на риболова - наблизо има малък язовир. В околностите се намират древни пещери. В каменната кариера близо до селото се добива прочутият Бял Царевчански камък - подходящ за облицовки. Местни забележителности са хубавият площад, църквата и древната църква с интересна история. Земята около селото се обработва интензивно. Населението в момента наброява около 450 души. На Димитровден се провежда събор.

Регион : Враца Област | Подрегион : гр.Мездра

Категория Недвижими Имоти -> Къща

Публикувал като Посредник

Обявата е архивирана и не можете да видите информацията за контакт

Бартер №533

Обявата е архивирана

Разменям за

Оферти от всякакъв тип представляват интерес за мен.


Регион : Навсякъде


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 23 Април 2012 година в 08:43 часа. От тогава е била разгледаната 397 пъти и все още няма коментари.

Стара къща с плочи и оранжерия - предложете бартер 1 Стара къща с плочи и оранжерия - предложете бартер 2 Стара къща с плочи и оранжерия - предложете бартер 3 Стара къща с плочи и оранжерия - предложете бартер 4
Кратък адрес към обявата за бартер :