Вие сте тук : » » » Заменям магазин за апартамент

Заменям магазин за апартамент

Предлагам бартер на

Сградата е с акт 16 от 2000 год. и се намира под Макдрайв до училище Цар Симеон и на 100 метра от бул. Владислав. Магазина е 61 кв. м. чиста търговска площ, статут магазин, + 8% идеални части от общите части на сградата и 8 кв. м. идеални части от дворното място. Разположен на две нива: партер 33. 65 кв. м. и сутерен 27 кв. м. Витрина 5 метра, алуминиева дограма, външни ролетни щори, на двете нива пода е на теракота (с подово отопление), санитарния възел е с фаянс и теракота. Помещението е удобно за магазин, офис, склад, ателие, детска занималня. Имота е на комуникативно място, добър и за инвестиция. Възможност за вариант продажба на цена 38. 000 евро. Безплатно съдействие за отпускане на банков кредит в размер на 90 % от продажната цена при най-добри условия.

Регион : Варна Град | Подрегион : Център

Категория Недвижими Имоти -> Магазин

Публикувал като Посредник

Обявата е архивирана и не можете да видите информацията за контакт

Бартер №468

Обявата е архивирана

Търся да разменя за

Заменям магазина за апартамент (гарсониера, двустаен, тристаен) в гр. Варна, без крайните квартали. Възможност за доплащане от едната или другата страна.


Регион : Варна Град

Категория Недвижими Имоти -> Двустаен апартамент


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 05 Февруари 2012 година в 13:42 часа. От тогава е била разгледаната 138 пъти и все още няма коментари.

Заменям магазин за апартамент 1 Заменям магазин за апартамент 2 Заменям магазин за апартамент 3 Заменям магазин за апартамент 4
Кратък адрес към обявата за бартер :