Вие сте тук : » » » 3стаен апартамент в Пловдив

3стаен апартамент в Пловдив

Предлагам размяна на

Заменям 3 стаен апартамент-94. 87кв. м за 2 по-малки на морето. Може да се добави и гараж, но тогава единият апартамент трябва да е по-голям. Акт 16. Хол, кухня, 2 спални, WC, баня с WC, 3 тераси, коридор с ниша за пералня, стени-немска мазилка, шпакловка, под-замазка. Сградата е газифицирана. До ЮЗ тераса е монтирана тръба за газ. Предвижда се монтаж на газов котел за отопл. и бит. топла вода. В подовата за мазка са монтирани тръбите за бъдещото отопление. Апартамента е на 4 ет. от 6. Отдолу магазини. Пред сградата е открито, дървета, градинки панорама към пловдивските хълмове-Бунарджика и Сахат. Има и изба. Гаражът е подземен-21. 36кв. м. Вход от улицата чрез хидравлична платформа. Гаражът е среден от само 3 в сградата. Качествено строителство. Собствениците на фирмата построила сградата живеят на 2 етаж и ползват 2 от гаражите.

Регион : Пловдив Град | Подрегион : Въстанически

Категория Недвижими Имоти -> Тристаен апартамент

Публикувал като Посредник

Обявата е архивирана и не можете да видите информацията за контакт

Бартер №307

Обявата е архивирана

Търся в замяна

Заменям за 2 апартамента край морето. Желателно с изглед към него. Ако в размяната се включи и гаража, то единият от апартаментите, да бъде по-голям. Приемам предложения и за на Север от Бургас.


Регион : Бургас Област | Подрегион : Южно Черноморие

Категория Недвижими Имоти -> Двустаен апартамент


Обявата за бартер е публикивана / актуализирана на 07 Ноември 2011 година в 19:22 часа. От тогава е била разгледаната 782 пъти и има само един коментар.

3стаен апартамент в Пловдив 1 3стаен апартамент в Пловдив 2 3стаен апартамент в Пловдив 3 3стаен апартамент в Пловдив 4
Кратък адрес към обявата за бартер :